.:: شرکت چند منظوره بین المللی ستاره داوود - اقامت روسیه ::.

کانال های ما

اقامت روسیه


 

اقامت روسیه سندی دال بر تایید این کشور برای اتباع خارجی می باشد که طبق این مجوز به متقاضیان نیز اجازه داده می شود که برای گسترش چندگانه در زمینه دریافت شهروندی روسیه اقدام نمایند. اخذ مجوز اقامت دائم روسیه به طور قابل ملاحظه ای حقوق یک شخص خارجی را در روسیه گسترش می دهد و اجازه می دهد که دارانده مجوز برای کار در هر نقطه در روسیه بدون نیاز به هیچ مجوز اضافی حق مالکیت را نیز داشته باشد. 

کشور روسیه یکی از پهناورترین کشورهای جهان می باشد که در شمال اوراسیا قرار دارد، این کشور با ایران از سمت دریای خزر دارای مرز آبی هست و از نظر آب و هوایی دارای مناطق بسیار سردسیر می باشد. پایتخت این کشور مسکو و دارای زبان رسمی روسی می باشد. متقاضیانی که تمایل به اخذ اقامت روسیه را نیز دارند می توانند از طرق زیر نسبت به این امر اقدام نمایند:

  •  اخذ اقامت کشور روسیه از طریق تحصیل
  • اخذ اقامت کشور روسیه از طریق کار
  • اخذ اقامت کشور روسیه از طریق ازدواج
  • اخذ اقامت کشور روسیه از طریق سرمایه گذاری
  • اخذ اقامت کشور روسیه از طریق تولد و سهمیه

اقامت روسیه از طریق تحصیل

این روزها کشور روسیه برای تحصیل در رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی مرسوم می باشد به دلیل اینکه افراد به راحتی بدون نیاز به کنکور قادر هستند که وارد دانشکده های پزشکی شوند. شرط ورود به دانشگاه های روسیه، گذراندن دوره های پادفک به مدت یک سال می باشد و بر اساس رشته ای که فرد قصد تحصیل در آن را دارد، دوره پادفک مخصوص به همان رشته را فرد پشت سر می گذارد. مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش تحصیلی در روسیه نیز عبارتنداز:

  • دیپلم ۱۲ ساله به همراه ریز نمرات در هر رشته ای، ترجمه شده به زبان روسی
  • اصل پاسپورت و ترجمه شناسنامه به زبان روسی
  • گواهی عدم HIV
  • ۲ قطعه عکس رنگی

اقامت کشور روسیه از طریق کار

افرادی که اقامت روسیه از طریق کار را کسب می کنند، قادر هستند سال های سال بدون نیاز به خروج از کشور، همراه با همسر و فرزندان خود در روسیه سکونت دهند. ویزای کار روسیه به صورت مولتی صادر می گردد و افراد نیز می توانند به تعدد رفت و آمد داشته باشند. اخذ ویزای کاری روسیه با دعوت نامه کاری یا پیشنهاد کاری برای افراد نیز ممکن می باشد. دو نوع ویزای کار به صورت ۱ ساله و ۳ ساله در روسیه وجود دارد که هر کدام امتیاز مختص به خود دارد.

ویزای کار ۱ ساله روسیه

ویزای کار 1 ساله روسیه زیر مجموعه اقامت های کاری روسیه محسوب می گردد که از شرایط مختص به خود نیز برخوردار می باشد که در این نوشتار به شرایط این ویزا نیز پرداخته شده است که عبارتنداز:

  • قابل تمدید به دفعات بدون نیاز به خروج از روسیه
  • امکان اخذ ویزای همراه برای همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال
  • روند انجام پروسه به مدت ۳ ماه
  • آزمون زبان روسی فقط برای شخص اصلی
  • عدم قابلیت تبدیل ویزای کار ۱ ساله به پاسپورت روسی
  • ارائه joboffer روسی

 

ویزای کار ۳ ساله روسیه

ویزای کار 3 ساله روسیه زیر مجموعه اقامت های کاری روسیه محسوب می گردد که از شرایط مختص به خود نیز برخوردار می باشد که در این نوشتار به شرایط این ویزا نیز پرداخته شده است که عبارتنداز:

  • قابل تمدید به دفعات بدون نیاز به خروج از روسیه
  • امکان اخذ ویزای همراه برای همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال و همچنین پدر و مادر
  • روند انجام پروسه به مدت ۱ ماه
  • بدون نیاز به آزمون زبان روسی
  • قابلیت تبدیل ویزای کار ۳ ساله به پاسپورت روسی
  • ارائه job offer  روسی

اقامت کشور روسیه از طریق ازدواج

یکی دیگر از راه های مهاجرت و رسیدن به اقامت دائم و شهروندی روسیه از طریق ازدواج با شهروند روسی می باشد. افراد در صورت اقدام و تسلیم مدارک مورد نیاز، پس از ۹ ماه به فرد اقامت موقت(RVP)اعطا میگردد که به مدت ۳ سال مهر اعتبار دارد. پس از گذشت ۱ سال از اخذ اقامت موقت(RVP)متقاضی ظرف مدت ۳ تا ۶ ماه  قادر است درخواست اقامت دائم(VNZh)را بدهد. پس از گذشت ۱ سال از اخذ اقامت دائم(VNZh)فرد در صورت مسلط بودن به زبان روسی، می تواند درخواست تابعیت و شهروندی(پراپیسکا)را از کشور روسیه خواستار باشد و متقاضی هر سال باید به مدت ۶ ماه در روسیه بماند. طول مدت اعطای تابعیت روسی به مدت ۴ سال زمان می برد و تولد فرزند در این حین نیز انجام پروسه را آسان خواهد کرد.

اقامت کشور روسیه از طریق سرمایه گذاری

سرمایه گذاری در کشور روسیه از راه های مختلفی اتفاق می افتد که یکی از مرسوم ترین راه ها، ثبت شرکت در روسیه می باشد افرد نیز می توانند بین ۱۰ تا ۱۰۰ درصد سهام داشته باشد و سود خالص سهام فرد سالانه به میزان ۱۰ میلیون روبل باشد و همچنین به طور میانگین سالانه از این مبلغ حداقل ۲ میلیون روبل مالیات پرداخت شود. فرد می تواند ابتدا اقامت دائم (VNZh)و سپس بعد از ۳ سال درخواست تابعیت بدهد.

دپارتمان حقوقی داوید استار شما را برای رسیدن به این مهم یاری می نماید.

مطالب مرتبط


ثبت شرکت در روسیه
ویزای روسیه
خرید و فروش ملک
تنظیم قرارداد
قوانین روسیه

گروه بین المللی ستاره داوود با خرید شرکت های کوچک و بزرگ مختلف و تبدیل آن ها به دپارتمان های تخصصی برای ارائه خدماتی کامل به هموطنان عزیز سراسر ایران ثبت گردید است. ما با استفاده از متخصصین رشته های مخالف توانسته ایم گامی بلند برای ارائه خدمات حقوقی ؛ تجاری ؛ ورزشی و غیره در کوتاه ترین زمان ممکن با اطمینانی مثال زدنی و هزینه ای اندک برداریم. ستاره داوود یک گروه چند ملیتی است که در تمامی جهان دارای دفاتر فعال و به مرکزیت کشور روسیه قرار دارد.
منوها

تماس با ما
  روسیه ، اوورالسکایا ، ساختمان ۱ دفتر شماره ۳۳۳
 

4339 246 (960) 7+ (روسیه)

9079 754 (202) 1+ (آمریکا)

4769 089 (208) 442 + (انگلستان)

  info@davidstar.net
ما را دنبال کنید :          
© حقوق کپی برداری برای شرکت چند منظوره بین المللی ستاره داوود محفوظ می باشد . طراحی و برنامه نویسی توسط طراحی و توسعه وب سایت صبا