.:: شرکت چند منظوره بین المللی ستاره داوود - تحصیل در هلند ::.

کانال های ما

تحصیل در هلند


تحصیل در هلند

در این مقاله تحصیل در هلند مورد بررسی قرار می‌گیرد. اگر قصد تحصیل در خارج را دارید، حتما ملاک‌های زیادی برای انتخاب کشور مقصد و دانشگاه در نظر دارید. بهتر این است که لیستی از ملاک‌های مورد نظر خود بنویسید و پس از آن کشورها را با توجه به ملاک‌ها در یک لیست قرار دهید. این کار به شما کمک می‌کند که بهترین تصمیم را اتخاذ کنید و بهترین کشور را برای تحصیل انتخاب کنید. کمک گرفتن از یک مشاور با تجربه در این زمینه می‌تواند به شما کمک کند. 

 هلند یکی از کشورهای زیبای اروپایی است که مدام نام آن را در بین مرفه‌ترین کشورهای جهان مشاهده می‌کنیم. کشور هلند از کشورهای جزو شینگن می‌باشد . تحصیل در هلند در رشته‌های مرتبط با صنعت و کشاورزی و گردشگری از رونق خوبی برخوردار است و به سبب پیشرفت این کشور در این زمینه‌ها دانشجویان بسیاری برای تحصیل در آن تقاضا می‌دهند. دانشجویان می‌توانند پس از فارغ‌التحصیلی در هلند کار پیدا کنند و به عنوان شهروند این کشور اقامت دائم بگیرند و این موضوع نیز از دیگر دلایلی است که دانشجویان جذب این کشور می‌شوند.

هلند یک کشور توریستی است و پایتخت آن آمستردام است. تحصیل در هلند می‌تواند یکی از لذت بخش‌ترین دوران زندگی شما باشد. شما می‌توانید از تفریحات بسیار جذابی حین تحصیل در هلند بهره‌مند شوید و این موضوع باعث کاهش خستگی و افزایش انرژی شما خواهد شد. 

بیایید تحصیل در هلند را زیر ذره‌بین خود قرار دهیم و اطلاعاتی کلی درباره کار و تحصیل و شرایط زندگی دانشجویی در این کشور به شما ارائه دهیم. در پایان این مقاله شما اطلاعات کلی درباره هلند خواهید داشت و می‌توانید انتخاب کنید که هلند مقصد مناسبی برای شماست یا خیر.

ویزای تحصیلی هلند و شرایط عمومی

ویزای تحصیلی هلند و واجد شرایط بودن برای اخذ ویزای تحصیلی هلند و هم چنین دریافت اقامت در این کشوردر شرایطی امکان پذیر است که ابتدا فرد متقاضی ، پذیرش تحصیلی از دانشگاه های این کشور را دریافت نموده باشد. در ابتدا توصیه می شود قبل از هرگونه اقدام برای ویزای تحصیلی هلند و یا اخذ پذیرش  از دانشگاه های این کشور،  با شرایط عمومی کشور هلند بیشتر آشنا شوید. کشور هلند در شمال غربی اروپا واقع شده است و شانزده و نیم میلیون نفر جمعیت دارد. زبان اصلی و رسمی این کشور هلندی است که شباهت زیادی به زبان آلمانی دارد ولی ۹۱٪ از مردم کشور هلند به زبان انگلیسی مسلط هستند و تحصیل به زبان انگلیسی هم در این کشور امکان پذیر است. دانشگاه های هلند از سطح علمی و رتبه بندی جهانی بسیار بالایی برخوردار هستند. با توجه به همین مسئله تحصیل در هلند و اخذ ویزای تحصیلی هلند یکی از روش های مهاجرت به این کشور در راستای اخذ اقامت هلند و دریافت تابعیت این کشور مورد تقاضای بسیاری از افراد به خصوص ایرانیان می باشد زیرا در این کشور حدوداً ۳۰ هزار نفر ایرانی سکونت دارند.

ویزای تحصیلی هلندو تحصیل در مدارس هلند

ویزای تحصیلی هلند برای تحصیل در مدارس به دو شکل انجام می شود. روش اول به این صورت است که فرد محصل به تنهایی برای تحصیل در مدارس هلند و اخذ ویزای تحصیلی هلند اقدام نماید که در این صورت می تواند از خدمات مدارس بین المللی استفاده کند، که این نوع از مدارس شبانه روزی هستند و هزینه های بسیار بالایی در حدود ۴۰ تا ۵۰ هزار یورو در سال را دارند. نوع دوم زمانی است که شخص محصل به عنوان همراه والدین خود ورود پیدا کرده باشد که در این صورت می تواند از خدمات مدارس دولتی نیز استفاده نماید. اگر شما متقاضی این هستید که فقط فرزند خود را به تنهایی برای تحصیل به یکی از کشور های خارجی بفرستید، کشور هایی مانند کانادا و یا انگلستان گزینه های مناسب تری هستند. ساختار و سیستم مدرسه در هلند به این صورت است که آموزش اجباری از سنین پنج سال تا 16 سال است، با این حال، بسیاری از کودکان از سن چهار سالگی شروع به حضور در مقطع پیش دبستانی می نمایند و تا سن ۱۲ سالگی مشغول به تحصیل در دوره اول و بعد از آن ورود به دوره دوم تحصیلی تا سن ۱۶ سالگی است و به صورت تخصصی تر ادامه تحصیل می دهند.

ویزای تحصیلی هلند و تحصیل در مقطع کارشناسی

برای تحصیل در هلند و اخذ ویزای تحصیلی هلند در مقطع کارشناسی، داشتن مدرک دیپلم و آیلتس با حداقل نمره 6  الزامی است. البته کسانی که مدرک زبان با حد نصاب مورد قبول مقطع تحصیلی را ندارند می‌توانند در کلاس‌های آموزش تقویت زبان در کشور هلند شرکت نمایند. اما بهتر است که مدرک زبان مورد نیاز از ابتدای اقدام برای دریافت پذیرش و یا امر ویزا وجود داشته باشد. تحصیل در هلند و دریافت ویزای تحصیلی هلند در مقطع لیسانس 4 سال طول می‌کشد و زبان تدریس در این دوره زبان آلمانی و یا انگلیسی است به همین دلیل متقاضیان تحصیل در هلند باید برای اخذ پذیرش از دانشگاه‌ها در هلند مدرک  B1 یا  B2  زبان آلمانی و یا مدرک زبان انگلیسی آیلتس ۶ را داشته باشند. شایان ذکر است افرادی که مدرک زبان خود را در ایران گرفته‌اند نسبت به کسانی که متقاضی شرکت در دوره‌های کالج زبان در هلند هستند، راحت‌تر موفق به اخذ ویزای تحصیلی هلند می شوند. هزینه تحصیل در مقطع کارشناسی در کشور هلند حدوداً بین ۷۰۰۰ تا ۱۵۰۰۰ یورو برای یکسال می باشد و دانشجویان در مقطع لیسانس می‌توانند ۱۰ تا ۱۵ ساعت در هفته با حقوق 80  تا100 یورو کار کنند که این موضوع بدین معناست که حدوداً نیمی از هزینه های زندگی را پوشش می دهد.

ویزای تحصیلی هلند و تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد

تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در هلند می تواند برای کسانی که بدنبال کشوری مناسب برای ادامه تحصیل و زندگی هستند، گزینه و انتخاب مناسبی باشد چرا که با اخذ پذیرش و تحصیل کارشناسی ارشد در هلند می توانید راه را برای مهاجرت و اخذ ویزای تحصیلی هلند باز کنید. برای تحصیل در هلند و اخذ ویزای تحصیلی هلند در مقطع کارشناسی ارشد ، ارائه مدرک لیسانس و آیلتس با حداقل نمره ۶.۵  الزامی است. دریافت ویزای تحصیلی هلند در ابتدا منوط به دریافت پذیرش از دانشگاه می باشد و بعد از آن فرد می تواند برای دریافت ویزای تحصیلی هلند اقدام نماید. دانشجویان در مقطع فوق لیسانس می توانند بین ۱۵ تا ۲۰ ساعت در هفته کار کنند. هزینه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد حدوداً بین ۸۰۰۰ تا ۲۰۰۰۰ یورو در سال می باشد.

ویزای تحصیلی هلند و تحصیل در مقطع دکتری

ا

فرادی که قصد تحصیل و دریافت ویزای تحصیلی هلند را دارند ، در مقطع دکترا نیاز به فراهم نمودن یکسری شرایط به خصوص دارند. افرادی می توانند پذیرش این مقطع تحصیلی را دریافت نمایند که یک استاد راهنما در هلند رزومه آن ها را تایید نماید. متقاضی پذیرش دکترا باید در زمان درخواست مدرک زبان آیلتس7 و مقالات بین المللی ISI ارائه دهند در صورتی که مدارک مورد نظر را تهیه کنید می توانید برای پذیرش و سپس ویزای تحصیلی هلند اقدام نمایید.  متقاضی می تواند حین تحصیل به صورت تمام وقت در کشور هلند مشغول به کار شود.

مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع دکتری:

  • ترجمه ی اصل و ریز نمرات مدارک تحصیلی در مقاطع مختلف

     
  • داشتن مقاله های ISI

     
  • گواهی سوابق کاری

     
  • توصیه نامه از چند استاد

     
  • نمره زبان آیلتس ۷

     
  • داشتن پروپوزال

    ویزای تحصیلی هلند به همراه بورس تحصیلی

    دانشجویانی که قصد تحصیل در هلند را دارند می توانند از کمک هزینه تحصیلی و بورس تحصیلی هلند استفاده نمایند دولت هلند برای افراد و تبعه این کشور بورس هایی تا سن 30 سال جهت تحصیل رایگان را در نظر گرفته و اما نکته بسیار مهم آن است که متقاضیان خارج از اتحادیه اروپا و کشور هایی دیگر می توانند از بورس های تحصیلی این کشور استفاده نمایند اصولا این بورس ها تا 5000 هزار یورو می باشد که تقریباً صرفاً هزینه های زندگی را پوشش می دهد و برای هزینه های تحصیل کفایت نمی کند.

    ویزای تحصیلی هلند و کار دانشجویی

    همانطور که اشاره شد فردی که ویزای تحصیلی هلند را دریافت می نماید، می تواند به صورت پاره وقت در این کشور مشغول به کار شود، که این کار نیمه وقت در مقاطع مختلف ساعات متفاوتی دارد. در مقطع لیسانس ۱۰ تا ۱۵ ساعت در هفته در مقطع فوق لیسانس ۱۵ تا ۲۰ ساعت در هفته و در مقطع دکترا تا ۳۰ ساعت در هفته امکان این موضوع وجود دارد. پس از اتمام دوره ی تحصیلی امکان کاریابی در هلند برای افرادی که تحصیل کرده این کشور هستند وجود دارد که می توان از این طریق اقامت این کشور را دریافت نمود.

    ویزای تحصیلی هلند ، برای ادامه تحصیل در خارج از کشور انتخابی بسیار مناسب می باشد. تحصیل در کشور هلند به زبان انگلیسی و هلندی می باشد و برای دریافت پذیرش تحصیلی و بعد از آن  ویزای تحصیلی کشور هلند باید مدارکی را ارائه دهد. در حال حاضر تقریبا در تمام رشته های تحصیلی که از طرف دانشگاه های هلند برای دانشجویان بین المللی ارائه شده ، به زبان انگلیسی و زبان هلندی کلاس برگزار می شود.

    لیست مدارک مورد نیاز :

     

    ارائه مدارک تمکن مالی شامل پرینت حساب و نامه تمکن مالی مبنی بر وجود موجودی کافی در حساب شخص برای حداقل یک سال تحصیل و زندگی در هلند

    ارائه بیمه نامه مسافرتی

    ارائه پاسپورت معتبر

    ارائه مدارک پذیرش

    ارائه انگیزه نامه

مطالب مرتبط


اطلاعات عمومی کشور هلند
دانشگاه های هلند
تحصیل رایگان در هلند
پذیرش تحصیلی
شرایط و مدارک لازم جهت اخذ ویزای کار در هلند

گروه بین المللی ستاره داوود با خرید شرکت های کوچک و بزرگ مختلف و تبدیل آن ها به دپارتمان های تخصصی برای ارائه خدماتی کامل به هموطنان عزیز سراسر ایران ثبت گردید است. ما با استفاده از متخصصین رشته های مخالف توانسته ایم گامی بلند برای ارائه خدمات حقوقی ؛ تجاری ؛ ورزشی و غیره در کوتاه ترین زمان ممکن با اطمینانی مثال زدنی و هزینه ای اندک برداریم. ستاره داوود یک گروه چند ملیتی است که در تمامی جهان دارای دفاتر فعال و به مرکزیت کشور روسیه قرار دارد.
منوها

تماس با ما
  روسیه ، اوورالسکایا ، ساختمان ۱ دفتر شماره ۳۳۳
 

4339 246 (960) 7+ (روسیه)

9079 754 (202) 1+ (آمریکا)

4769 089 (208) 442 + (انگلستان)

  info@davidstar.net
ما را دنبال کنید :          
© حقوق کپی برداری برای شرکت چند منظوره بین المللی ستاره داوود محفوظ می باشد . طراحی و برنامه نویسی توسط طراحی و توسعه وب سایت صبا